15 nov 2022

GURE SUKALDARIAK!!

 Azaroaren 8an, 6.A mailakoak Zarautzera joan ginen. Ikasturte hasieran digestioa landu eta gero bazen garaia praktika pasatzeko.

Eroski Fundazioak gela bat laga zigun 3 errezeta prestatzeko: hummusa, risotto barazkiekin eta mamia. Horretarako Basque Culinay Centerreko 2 sukaldari lagundu ziguten. Gozo-gozo atera zitzaigun!
Amaitu ondoren hondartzan egon ginen jolasten eta primeran pasatu genuen. Argazki batzuk bidaltzen dizkizuegu. Espero dugu ziren gustokoak izatea!

El 8 de noviembre, los de 6º A nos fuimos a Zarautz. A principio de curso se trabajaó la digestión y ya era hora de pasar a la práctica!!
La Fundación Eroski nos cedió un aula para preparar 3 recetas: hummus, risotto con verduras y cuajada. Para ello nos ayudaron 2 cocineros del Basque Culinay Center. ¡Nos salió delicioso!
Después de terminar estuvimos jugando en la playa y nos lo pasamos en grande. Os enviamos unas fotos.¡ Esperamos que os gusten!


























No hay comentarios:

Publicar un comentario